Scéna z filmu Brutální vedro
Scéna z filmu Brutální vedro
Scéna z filmu Brutální vedro
Scéna z filmu Brutální vedro
Scéna z filmu Brutální vedro
Zdielať cez
  • Facebook
  • Twitter

Brutální vedro

Réžia
Rok výroby 
2023
Krajina pôvodu
  • Česko
  • Slovensko
Minutáž
75min 
Zvukové stopy 
Titulky 

Vo svete ohrozenom slnečným úlomkom letiacim k Zemi uviazne osemnásťročný chlapec cestou na chatu v neznámom meste. Séria bizarných udalostí ho prinúti postaviť sa svojim najväčším strachom a zmieriť sa s realitou vykĺbeného sveta.

Vincek sa cíti byť ochromený svojou stagnujúcou mladosťou bez jasnej budúcnosti, vo svete, ktorý je ohrozený vesmírnou hrozbou, a hľadá odpovede na základné existenciálne otázky. Kamarát ho presvedčí, aby sa vydal z rozpáleného mesta na chalupu, kde sa pred dusným letom ukrývajú jeho priatelia. To, čo malo byť obyčajnou cestou do prírody, sa zmení na zhustený iniciačný proces. Vincek sa stretáva s násilím aj láskavosťou, čelí rade nečakaných a nepríjemných výziev. Podriadi sa prítomnému okamihu, a nechá svoju mladícku otupenosť rozdrviť úderom nekontrolovateľnej existencie?

Film bohužiaľ nie je k dispozícii :(

Je nám ľúto, ale tento film nie je vo Vašej krajine k dispozícií.

Detail filmu

Portál DAFilms.sk je výsledkom tvorivej spolupráce siedmich významných európskych festivalov dokumentárneho filmu združených pod Doc Alliance. Našim cieľom je posúvať hranice dokumentárneho filmu, propagovať jeho rozmanitosť a podporovať kvalitné autorské filmy.

Členovia Doc Alliance

Chcete byť pravidelne informovaní o našom filmovom programe?

Odoslaním registrácie k Newsletteru súhlasím so zasielaním obchodných oznámení elektronickými prostriedkami a súvisiacim spracovaním osobných údajov na účely zasielania newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrdzujem, že som si prečítal(a) Zásady spracovania osobných údajov, textu rozumiem a súhlasím s ním, pričom beriem na vedomie práva tu uvedené, najmä právo na námietky proti realizácií priameho marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít