Hľadanie harmónie

Hovoriť o psychickej pohode a mentálnom zdraví je v dnešnej bláznivej dobe pod náporom horúčav, stresu a spoločenského diania ešte dôležitejšie ako kedykoľvek predtým.

Psychická rovnováha je rovnako dôležitá ako aj fyzická kondícia. Každý deň k nám smerujú negatívne informácie zo sveta, zažívame ťažkosti v súkromí, v duši sa trápime nad vecami, ktoré nevieme vyriešiť. Ponúkame vám výber filmov, ktoré sa pokúšajú hľadať mentálnu harmóniu, otvárajú tabuizované témy závislosti, strachu zo smrti, starostlivosti o mentálne chorých, alebo sa pozerajú na duševné poruchy a úzkosti v odľahčenom duchu - ako posledné dva tituly z ponuky: Lietanie pre začiatočníkov a Jahodové dni.

Vybrané filmy

Portál DAFilms.sk je výsledkom tvorivej spolupráce siedmich významných európskych festivalov dokumentárneho filmu združených pod Doc Alliance. Našim cieľom je posúvať hranice dokumentárneho filmu, propagovať jeho rozmanitosť a podporovať kvalitné autorské filmy.

Členovia Doc Alliance

Chcete byť pravidelne informovaní o našom filmovom programe?

Odoslaním registrácie k Newsletteru súhlasím so zasielaním obchodných oznámení elektronickými prostriedkami a súvisiacim spracovaním osobných údajov na účely zasielania newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrdzujem, že som si prečítal(a) Zásady spracovania osobných údajov, textu rozumiem a súhlasím s ním, pričom beriem na vedomie práva tu uvedené, najmä právo na námietky proti realizácií priameho marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít