vizuál letného festivalu 4 živly

4 živly

26.ročník Letného filmového festivalu 4 živly nesie tému CESTA. Ako malú ochutnávku vám prinášame výber filmov, ktoré vás naladia na cestu do Banskej Štiavnice.

Letný filmový festival 4 živly patrí medzi najstaršie slovenské filmové podujatia a každoročne sa koná v prvej polovici augusta v Banskej Štiavnici. Obľúbeným sa stal nielen vďaka unikátnemu prostrediu banského mestečka, ktoré zapĺňa filmovými projekciami a sprievodnými podujatiami, ale aj tematicky zostavovaným programom. Tentokrát sa počas jeho konania, v dňoch 7. - 11.augusta, zídu v Štiavnici CESTY viacerých inšpiratívnych hostí a hostiek nielen z filmovej oblasti. Celý program nájdete tu. O program venovaný rodinám sa aj tento rok postarajú Detské 4 živly. Najmladším filmovým fanúšikom a fanúšičkám ponúknu okrem premietaní kvalitných detských filmov aj tvorivé dielne.

Tak neváhajte a zabezpečte si už dnes v predpredaji limitované festivalové akreditácie.

V spolupráci s

  • 4 Zivly

Vybrané filmy

Portál DAFilms.sk je výsledkom tvorivej spolupráce siedmich významných európskych festivalov dokumentárneho filmu združených pod Doc Alliance. Našim cieľom je posúvať hranice dokumentárneho filmu, propagovať jeho rozmanitosť a podporovať kvalitné autorské filmy.

Členovia Doc Alliance

Chcete byť pravidelne informovaní o našom filmovom programe?

Odoslaním registrácie k Newsletteru súhlasím so zasielaním obchodných oznámení elektronickými prostriedkami a súvisiacim spracovaním osobných údajov na účely zasielania newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrdzujem, že som si prečítal(a) Zásady spracovania osobných údajov, textu rozumiem a súhlasím s ním, pričom beriem na vedomie práva tu uvedené, najmä právo na námietky proti realizácií priameho marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít