Jeseň s rodinným filmom

Na predlžujúce sa jesenné večery sme pre vás vybrali filmy pre celú rodinu - novinky aj overenú klasiku, animované aj hrané filmy, ktoré bez ohľadu na vek pozývajú na spoločné dobrodružstvo na vlnách fantázie.

Výber pätnástich rodinných snímok uvádza päť noviniek z nášho katalógu. Vyriešte záhadu miznutia psov v idylickom Tirolsku spolu s najslávnejšou kóliou Lassie. Alebo sa vydajte na sever s dvoma polárnymi líškami, ktoré musia čeliť všetkým možným výzvam, aby znovu našli cestu k sebe, vo filme Kina a Juk: Príbeh líštičiek. Argentínsko-nemecký film Fantastická trojka vám predstaví jedenásťročného Alfonsa, potomka Dona Quijota, ktorý sa snaží so svojimi priateľmi zachrániť mesto a stať sa hrdinom. Vo vtipnej severskej variácii na pixarovskú Rodinku úžasných Mega super sa zas stretnete s jedenásťročnou Hedvigou ašpirujúcou na superhrdinku. Nechajte sa vtiahnuť do rodinného dobrodružstva a zoznámte vaše deti s Leonardom da Vincim v animovanom filme Vynálezca od Jima Capobianca, držiteľa Oscara za scenár k filmu Ratatouille, ktorý prekvapivo nahryzne zásadnú otázku: Aký je zmysel života? Rodinné zážitky sú dôležité - spoločne sa smejte aj dojímajte a užite si filmovú jeseň.

Vybrané filmy

Portál DAFilms.sk je výsledkom tvorivej spolupráce siedmich významných európskych festivalov dokumentárneho filmu združených pod Doc Alliance. Našim cieľom je posúvať hranice dokumentárneho filmu, propagovať jeho rozmanitosť a podporovať kvalitné autorské filmy.

Členovia Doc Alliance

Chcete byť pravidelne informovaní o našom filmovom programe?

Odoslaním registrácie k Newsletteru súhlasím so zasielaním obchodných oznámení elektronickými prostriedkami a súvisiacim spracovaním osobných údajov na účely zasielania newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrdzujem, že som si prečítal(a) Zásady spracovania osobných údajov, textu rozumiem a súhlasím s ním, pričom beriem na vedomie práva tu uvedené, najmä právo na námietky proti realizácií priameho marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít