Best of DAFilms.sk 2021

Výber tých najlepších a najsledovanejších dokumentárnych, hraných a animovaných filmov, ktoré sme uviedli v roku 2021 v online premiére. Kurátori DAFilms pre vás zostavili ohliadnutie sa za tohtoročným nabitým filmovým rokom.

Prichádza čas bilancovania a hodnotenia. Rok 2021 bol v mnohých ohľadoch netradičný, ale zato plný jedinečných filmových zážitkov. Priniesli sme vám hneď niekoľko exkluzívnych predpremiér a online premiér, či retrospektívy Dušana Hanáka, Františka Vláčila, Roberta Minerviniho a ďalších. Boli sme svedkami nezabudnuteľných diskusií s filmármi v našich Live streamoch na DAFilms. A skrátka neprišiel ani detský divák, ktorý si tento rok najviac obľúbil Maškrtné medvedie príbehy, Minnu a továreň na sny a kraťas Cez palubu.
Využite teda dlhé zimné večery a prijmite naše pozvanie obzrieť sa späť za tým najlepším, čo nám svet filmu ponúkol v roku 2021.

Vybrané filmy

Portál DAFilms.sk je výsledkom tvorivej spolupráce siedmich významných európskych festivalov dokumentárneho filmu združených pod Doc Alliance. Našim cieľom je posúvať hranice dokumentárneho filmu, propagovať jeho rozmanitosť a podporovať kvalitné autorské filmy.

Členovia Doc Alliance

Chcete byť pravidelne informovaní o našom filmovom programe?

Odoslaním registrácie k Newsletteru súhlasím so zasielaním obchodných oznámení elektronickými prostriedkami a súvisiacim spracovaním osobných údajov na účely zasielania newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrdzujem, že som si prečítal(a) Zásady spracovania osobných údajov, textu rozumiem a súhlasím s ním, pričom beriem na vedomie práva tu uvedené, najmä právo na námietky proti realizácií priameho marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít